Извънредни мерки срещу коронавируса и в София. Кметът на столицата Йорданка Фандъкова свика заседание на Оперативния щаб на Столичната община във връзка със ситуацията. 

Всички училища на територията на София ще бъдат затворени през следващата седмица. Обучението на ще бъде дистанционно, където има възможност за това, обяви Фандъкова.Затварят се и публични места: театри, кина, галерии, детски клубове и всякакъв вид клубове, концертни зали, за да може да се ограничи максимално събирането на хора. Към момента не се налага затваряне на детските градини и яслите,съобщи www.bgonair.bg


Разширява се дейността на ОП "'Социален патронаж'', за да бъде разнасяна храна на възрастните хора, които живеят сами. Очакват се и доброволци. От общината са готови и да подпомогнат финансово Втора градска болница.

Всички периодични и временни пазари също ще бъдат затворени. 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации