Така че не пропускайте шанса да използвате магията на числата и да промените живота си към по-добро. 2 февруари ще бъде наситен с енергията на Юпитер. Това е силен ден за мъжете, но именно жените ще получат възможността да вършат чудеса. Основното е да се възползвате от момента и да прекарате деня правилно.


Дори ако апатията надделява сега и силите са ви на минимума, скоро всичко ще се промени. Не се страхувайте от промяната, съветват от zajenata.bg.


Мъжката енергия е царувала твърде дълго. Сега всичко започва да се променя в полза на женската енергия и светът започва да се движи натам, където жената иска.



Как да прекарате този ден?
На първо място, на 2 февруари трябва да изречете своите желания, да помечтаете, да визуализирате и да детайлизирате желаното. Представете си как се сбъдват мечтите ви, потопете се в усещанията си, насладете им се.


Не забравяйте да простите на хората, нанесли ви обида, и да пуснете тези, които искат да си отидат. Сега нямате нужда от нищо излишно. Поставете се на преден план - сега никой не е по-важен от вас самите.


Освободете всички негативи. Бъдете искрени в своите намерения: прошката трябва да идва от сърце.


На този ден в никакъв случай не трябва да се отдавате на завист, да кълнете и да си съперничите с другите. Помагайте, подкрепяйте, правете и давайте добро. Ако е извън силите ви - просто оставете, отдръпнете се, не се намесвайте. 02.02.2020 може да е отправната точка на един нов живот!
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации