21-годишната красавица бе убита по време на масова престрелка, след като заедно с още седем члена на бандата си нападна войска на националната гвардия и полицията в мексиканския щат Мичоакан.

Фаталната 21-годишна мексиканка бе известна още и като „Дамата на смъртта“ и независимо, че бе толкова млада, животът й бе като на кино.

Образът й служи и за прототип в романа на Артуро Реверте „Кралицата на Юга“, по който бе заснет и сериал, излъчван и в България.

Мария е начело на Cártel de Jalisco Nueva Generación (CJNG), който доскоро се смяташе за един от най-мощните в Мексико

Групировката е толкова силна и организирана, че има свои собствени работилници, в които членовете могат да се научат как сами да правят пушки и пистолети.

Мария произхождала от обикновено мексиканско семейство. Баща й е  строителен работник, а майката – домакиня.

Преди да премине към кварталните банди, Мария е добра ученичка. В един момент обаче губи интерес към учението и се отдава изцяло на забавления и наркотици.


Мария се присъединява към картела през 2017 година и бързо завоюва шеметен успех, изкачвайки се на върха благодарение на своята бруталност и смелост.

От онзи период почти няма нейна снимка, на която да е без оръжие. Свидетели разказват, че командвала мъжете като пълководец и успявала да подчини и най-коравите убийци.

Младата жена умира, докато опитва да прекара огромно количество наркотици. Тя и хората й са пресрещнати от служители на националната гвардия, които откриват огън по тях.

Очевидци разказват, че Мария се борела до последно и успяла да ликвидира поне няколко от униформените. 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации