Когато е на три, има късмета да попадне на видео, направено от блогър, който снима документален филм за децата без родители


Историята на това красиво момиченце Зоя е наистина необикновена. То е родено в Сибир, но родителите му се отказват от него и малко след това попада в детски дом.  Когато е на три, има късмета да попадне на видео, направено от блогър, който снима документален филм за децата без родители.

Така една жена - Татяна вижда случайно кадрите и се влюбва в детето от пръв поглед. Тя се обръща към социалните и започва да подготвя документи за осиновяване.

Едва след това Татяна разбира, че Зоя е в специализиран детски дом, тъй като има сериозни здравословни проблеми. В един момент младата жена започнала да се притеснява дали ще съумее да се грижи добре за детето и забавя осиновяването.  В рамките на седмица Татяна и съпругът й мислили какво да правят с детето, но в крайна сметка решили да продължат процеса на осиновяване. Но, за съжаление, било твърде късно. Социалните дали момиченцето на други родители, които го отвели в Москва.

Когато си спомня за тези дни, Татяна признава, че била съсипана. Но се случило чудо - момиченцето било върнато от осиновителите след десет дни с опраданието, че не се разбира с останалите деца в новото си семейство.  Този път съпругът на Татяна не се поколебал нито минута - в същия ден той отлетял за Сибир, за да вземе детенцето. Късмет, че имали документите.

При новите си родители Зоя започнала да се възстановява и днес здравословните й проблеми са минало. Красивото момиченце има активна кариера на модел, успява да се появи като лице на няколко основни рекламни марки, представя и дрехи на известната европейска компания./Блиц/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации