вторник, 3 септември 2019 г.

В Беларус майка и баща намериха след 20 години дъщеря си, която се изгубила на четиригодишна възраст, съобщават от Министерството на вътрешните работи на републиката.

Юлия се изгубила във вечерния влак Минск – Осиповичи на 1 октомври 1999 г. Два дни родителите сами издирвали изчезналото си дете по гарите, разлепвали обяви, разговаряли с местни жители, но всичко това завършило без успех. След това те се обърнали към полицията, но отново се оказало безрезултатно.

На 18 август 2019 г. в полицейското управление в Пуховичи е получено обаждане от Русия от млад мъж, който разказал за 24-годишната си приятелка Юлия Горина. Младата жена му разказала как се е изгубила във влака, оказала се е в интернат, а след това – в приемно семейство. Младият мъж решил да потърси родителите й.

Преди седмица семейството се събрало отново заедно в Окръжния отдел на вътрешните работи в Пуховичи. Според думите на майката на Юлия, две години след изчезването на дъщеря й, тя и съпругът й отишли да живеят по-далеч от железопътните гари, тъй като било непоносимо да гледат влаковете. Въпреки това, през всички тези години те не губили надежда и продължавали да чакат.
........
Сподели👇

1 коментар:

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: