вторник, 3 септември 2019 г.

Фирмата Trumpchi, част от бренда GAC Motor, обяви началото на продажбите на втория поколение от бизнес седана GA6. Автомобилът е увеличил размерите си, получил е изцяло нов салон, сериозно се е променил на външен вид и се отличава с доработен двигател.

Въпреки че в основата на новия Trumpchi GA6 е същата платформа G-CPMA като на предшественика му, дължината на седана се е увеличила с 41 милиметра до 4891 милиметра - с шест милиметра повече от Toyota Camry в сегашния корпус на XV50.Интериорът на второто поколение Trumpchi GA6 е преработен, макар че дизайнът на предния панел е осезаемо подобен на моделите на Mercedes-Benz. Виртуалните прибори са обединени с мултимедийна система в един екран като MBUX на Mercedes. Развлекателният комплекс може да се управлява с помощта на глас, сензор или шайба.

Топ версиите са богато оборудвани: има матрични фарове, 18-цолови джанти, панорамен покрив, климат и круиз контрол, всестранни камери и помощник за паркиране.Под капака има 1,5-литрова "турбочетворка" с мощност от 169 конски сили (265 Nm въртящ момент), и 6 степенна автоматична скоростна кутия Aisin.

Цените за Trumpchi GA6 варират от 108 800 до 168 800 юана (около 13 800-21 400 евро). За сравнение Toyota Camry в Китай струва поне 180 000 юана (22 800 евро). /auto.blitz.bg
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: