Хороскоп Овен (21 март – 20 април)Едва ли някой ще остане изненадан от черногледството ви, но за да сме честни трябва да кажем, че днес няма да е без основание. При добра подготовка за кризисни ситуации, каквато вие несъмнено имате, няма никакъв проблем.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)Добре е да запазите спокойствие на духа при всички обстоятелства, след време ще разберете, че това което приемате за трагедия е всъщност е една комична случка. Просто променете гледната си точка.


Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)Определено имате нужда от компания и естествено ще я откриете в лицето на човек, когото много харесвате. Не се впускайте в безсмислени спорове, можете да правите къде-къде по-приятни неща заедно.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)Днес ще трябва да се справите с безброй дребни задачи. Хубавото е, че после ще почувствате удовлетворение от добре свършената работа и поне за малко ще има ред в нещата ви.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)Един малко мързелив съботен ден, макар че няма да ви свърта на едно място. Не се опитвайте всичко да решавате от позиция на силата. Заядливите ви забележки може да прогонят човек, на когото толкова много държите.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)Добре за вас самите би било да се оттеглите за през почивните дни от светските задължения. Има доста неща, които трябва да обмислите, днешният ден ви предоставя идеални условия за това.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)Не мислете, че ви преследва лош късмет, просто обстоятелствата не са във ваша полза. Не се сърдете на съдбата и за вас ще дойдат по-добри времена. Денят, обаче е идеален за планиране.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес бихте могли да се проявите в цялото великолепие от качества, които притежавате. Внимавайте с изненадите, които устройвате, може би не всички разполагат с вашето чувство за хумор.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)Не се опитвайте насила да направите нещо, което не потръгва още от самото начало. Като цяло днес имате доста добри шансове за действие, но се пазете от собствената си изобретателност.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)Добре е да запазите спокойствие на духа при всички обстоятелства, след време ще разберете, че това което приемате за трагедия е всъщност е една комична случка. Просто променете гледната си точка.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)Не може да се Днес ще можете да действате в пълна хармония, събитията ще се подреждат по-добре отколкото очаквате. Е, може да се изхвърляте малко в сметките, но винаги ще успеете да наместите нещата.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)Днес ще се чувствате, меко казано странно. Нищо чудно това да е в резултат на скорошни неприятни събития. В същност знаете, че никой не е в състояние да ви помогне да се справите със ситуацията, просто приемете нещата такива, каквито са.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации