Съдът оправда лекаря, застрелял крадец в гаража си в Пловдив. Д-р Иван Димитров е оправдан за убийството, но получава две години условно с 4 години изпитателен срок за незаконно притежание на огнестрелно оръжие, предава 24 часа. По-рано днес д-р Иван Димитров се призна за виновен за убийството на Жоро Джевизов-Плъха.

В четвъртък сутрин адвокатите му поискаха делото да се гледа по съкратената процедура. Жената, с която убитият живеел на семейни начала, предяви граждански иск в размер на 300 000 лева – за нея и за детето й. В съдебната зала присъстваха колеги на подсъдимия лекар, които го защитиха,шише bulgaria.regiona.bg


Предистория:

До убийството се стигна, след като на 1 март миналата година, криминално проявеният Джевизов от "Столипиново", решил да извърши кражба в дома на лекаря в кооперация в Пловдив и бил приготвил различни предмети за изнасяне в найлонови торби. Лекарят го забелязал и преди да произведе изстрел,  бил нападнат от крадеца с нож. Адвокатът на жертвата обжалва още тогава  съдебното решение.
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации