неделя, 30 юни 2019 г.

"През 1957 СССР предлага на Унгария възможността да избере първия човек, полетял в Космоса. Избраникът е пилот на име Лайко, който е вманиачен по звездите. Но в Байконур става ясно, че може би мечтата няма да стане реалност.

Тази черна комедия ни разкрива, че първото живо същество в Космоса не е кучето Лайка, а унгарският пилот на селскостопански самолет Лайко.

Научаваме, че в началото на 1957 Съветският съюз решава да удостои Унгария с честта да избере първия космонавт, полетял в орбита около Земята. Най-подходящият кандидат се оказва не кой да е, а пилот, който цял живот копнее за звездите и неизследваните дълбини на Космоса. Когато го избират за дръзката мисия, Лайко изобщо не подозира, че в това няма нищо случайно… "

Източник:HBO
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: