Трима души бяха убити тази сутрин в съседна Сърбия. Мъж уби бившата си съпруга и нейните родители в град Телеп, който се намира край Нови Сад.   

"В родната им къща в 8.00 часа тази сутрин бяха открити три трупа - на две жени и един мъж", съобщи вътрешното министерство в Белград. Извършителят на жестокото убийство все още се издирва, но местната полиция заяви, че това е Горан Янкович, който е бивш съпруг на една от жертвите - 31-годишната Миряна Янкович,пише БЛИЦ

Побеснелият мъж ликвидирал и родителите на бившата си - 63-годишният Бранислав и 57-годишната му съпруга Надя. Униформените заяви, че смъртта на тримата е настъпила в следствие на удари по главата и тялото на жертвите с тъп предмет. Според друга версия и трите жертви имат огнестрелни рани в гърдите си. Според първоначалната информация до кървавото убийство се е стигнало заради ревност.

Горан изпаднал в неконтролируем гняв и затова убил бившата си жена и родителите й. Случилото се е още по-ужасно, защото се е разиграло пред малкия му син. Веднага след зверството Горан е избягал и все още се издирва. В момента се води разследване./БЛИЦ/


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации