Труп, открит край пътя от Смолян за село Турян, е с повредено лице, вероятно от диви животни. Мъжът бе открит от гъбари в полуразложено състояние. Заради състоянието му лицево разпознаване не може да се направи.

При огледа на мястото, където е намерено тялото, не са открити документи. В момента се извършва аутопсия. Разследващите ще пристъпят към дактилоскопна експертиза на папиларните следи от пръстовите отпечатъци, които са уникални за всеки човек, за да се установи категорично самоличността му.

Ако е невъзможно да се направи дактилоскопна експертиза, поради процеса на разлагане на трупа, ще се пристъпи към ДНК експертиза, но засега това е само алтернатива.

Една от версиите, по които работят разследващите за смъртта на мъжа, чието тяло бе намерено полуразложено вчера край Турян, е че е на бивш затворник./kanal3.bg/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации