сряда, 3 април 2019 г.

Ирена Милянкова не иска да се среща с хора след поредната раздяла!
Манекенката Ирена Милянкова се скри на село. Красавицата замина за родното си село край Разград. Знаем, че тя се раздели и с втория си съпруг Никола Чолаков и в момента не си вдига дори телефона.

Нейни приятелки от модните среди коментират, че не им се обажда и не поддържа никакви контакти с тях. Явно Ирена Милянкова е решила по свой начин да се пребори с тъгата си.

Хубавицата бе омъжена първо за свързания с подземния свят Росен Чолов – Чолата. Скандалният бизнесмен, замесен с бизнес с манекенки, има четири деца от нея.


Двамата се залюбват, когато родената в Разград девойка започва работа в модна агенция „Визаж” още на 15 години. И много скоро след това ражда две деца на свързания с подземният свят бивш ръгбист.

Връзката им е много бурна и взривоопасна. Те на няколко пъти се разделяха и събираха. Милянкова имаше връзка, по време на брака си с Чолата, с американски режисьор, който идва у нас и после с него заминава в Ню Йорк.

После се върна в родината и помоли съпруга си да я прибере. Моделката нашумя и покрай участието си в сериала „Под прикритие”, където завързва бурен любовен романс с Мариан Вълев – Куката.

Росен Чолов пък имаше връзка с бившата мис България 2006 Славена Вътова, като харчел луди пари по скандалната мадама и не давал и лев в къщи. Ирена Милянкова се оплаквала, че нямала пари с какво да изхранва четирите си деца, пише "Разкрития".

След като мъжът й влезе в затвора с обвинение с търгуване със свежа плът и склоняване на момичета да проституират тя се разведе с него. И по-късно се омъжи за брокера Никола Чолов. От него роди още две деца.

Бизнесменът в продължение на 13 години работи в съседна Гърция и се занимава с продажба на луксозни недвижими имоти. С шестте деца и двете деца от първия брак на втория й мъж семейството отглеждаше общо осем наследника.

Но наскоро тя се раздели и с него. Причината за раздялата им не е ясна, а бившата манекенка изчезна от публичното пространство.
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: