Всемогъщият президент на Русия Владимир Путин, чиято заплата е с равностойността на 20 000 лв. месечно или пъти повече от възнагражденията на нашите държавници, има 2 апартамента – единият от 77, а другият от 153, 7 кв.м, като и към двата има гаражи по 18 квадрата. Там той държи своите два автомобила – познатите руски возила Волга и Нива. 

Напомняме, че това лято стават 20 години, откакто Путин заема длъжностите премиер или президент на Русия, които редува, а преди това година е шеф на тайните служби.

На фона на недвижимостите на де факто императора на най-голямата страна в света, напомняме простирането на министъра за няма и 2 години и депутат Делян Добрев в жилище 326 кв. м с 3 гаража, триетажният апартамент на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев, който не можа да докаже доходи за покупката, суперлуксозният имот от 249 кв.м със 130 кв.м тераса отделно, гаражи 43 кв. м и с частен ВИП асансьор със собствено антре от 37 кв.м на Цветан Цветанов.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. Абе, вие оправихте нашите капути с апартаменти, та сега и с Путин се хванахте!!! Смешници!!!

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации