Аз просто си живея живота, заяви актьорът и председател на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев на 50-годишнината си, отбелязана в Театър Азарян.

Днес именитият актьор празнува 50-годишен юбилей с книга. "Христо Мутафчиев: Черно на бяло" - книга, която не е биография, нито автобиография. Самият той каза, че в нея са събрани много съкровени мисли към хората около него и то най-вече хората, които обича, към децата му, към семейството му. Това е съкровена изповед най-вече за живота като щедър дар и привилегия.

"То се случи така, че станах и на 50”, каза Мутафчиев с усмивка и добави: "Ако не бях станал на 50 нямаше и да има тая книга”.

И тъй като в такъв момент обикновено се говори за равносметка, той отсича: "Не, аз с глупости не се занимавам. Аз просто си живея живота!”.

В книгата в откровен разговор актьорът споделя своите размишления за смисъла на съществуването, за границата между живота и смъртта, която открива нова гледна точка към света и ролята на човека в него..

Автор на въпросите е Теа Денолюбова, която се сочи като един от главните виновници тази книга да види бял свят.

На въпроса кой е всъщност Христо Мутафчиев черно на бяло, той отговаря кратко и ясно: "Този, когото вижда светът черно на бяло, без нюанси”. И добавя отчетливо: "Пич”.

Призна обаче, че има нещо, което светът пропуска да види: "Това, което е в душата ми не е видял още, но като прочете книгата може и да разбере”, заяви рожденикът.

Източник:kanal3
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети