понеделник, 8 април 2019 г.

24-годишен българин уби съпругата си в германското градче Бад Наухайм близо до Франкфурт, съобщи в. “Билд”.
Снощи в жилище в Бад Наухайм е открит трупът на 25-годишната Меди Челебиева. Пристигналите на място криминалисти са установили, че младата жена е убита. 

За издирване е обявен съпругът на жертвата -24-годишният Кирил Челебиев, който според свидетелски показания е с психически проблеми. Той е основният заподозрян за убийството, съобщава dnes.dir.bg

Българинът, който е завършил СОУ “Отец Паисий” в град Стамболийски, е висок около 160-165 см, слаб е и е с къса кафява коса. Преди да заминат за Германия, Кирил и съпругата му са живели в Пловдив.От полицията в Бад Наухайм алармират гражданите да сигнализират органите на реда, ако забележат мъж, отговарящ на горепосоченото описание, но предупреждават, че Челебиев е опасен.
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: