Летящите чинии на Третия райх са създадени с помощта на вещица от Австрия,esoreiter.ru, цитиран от "Флагман", позовавайки се на книгата на немския окултист Николас Гудрик-Кларк „Esoteric Nazism and politics of Identity“, издадена през 2003 г.

Оказва се, че медиумът Мария Орсич, чийто баща е бил хърватски емигрант от Загреб, е помогнала на Хитлер да се сдобие с извънземна технология, за да бъдат създадени летящи чинии.Още от малка Мария имала необичайни способности. Тя създала обществото Врил. Орсич получавала послания от звездната система Алдебаран от съзвездие Телец. Тя записвала информацията на непознат език. Изписаните листове тя подредила в две папки. Изследователи от немското общество Туле разшифровали написаното. Според тях, непознатият език бил шумерски. В едната папка имало и чертежи с описание на летящи чинии, пише esoreiter.ru, цитиран от "Флагман".

Орсич твърдяла, че съществата от Алдебаран, с които се свързвала, били представители на цивилизацията, сътворила арийската раса. Преди 50 млн. години те колонизирали Земята. Цивилизацията им обаче била унищожена по време на потопа.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети