Гражданското сдружение „Спаси София“ сигнализира за нов абсурд в ремонта на емблематичната столична улица „Граф Игнатиев“. Този път на очи се набива шахта, разположена по невиждан досега начин – в корените на дърво.


„Това е поредният случай на подобно безхаберно отношение към градската зеленина, качеството, естетиката и детайлите на „Джи Пи Груп“, но вместо глоба те получиха отсрочка от 79 дни заради „непредвидимо обстоятелство“ под формата на дъжд. Фирмата не беше глобена нито веднъж за „съчетанията и красотите“ по ул. „Граф Игнатиев“, с което всъщност кметът ясно доказа, че не защитава обществения интерес“, написаха от „Спаси София“ в профила си във „Фейсбук“.

Източник: inews.bg
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации