Девет жени, които са били измамени от един и същи мъж, разкриват как е успял да им измъкне над 1 млн. 800 хиляди долара. Те разказват, че мъжът се представял за лекар, пилот, професор, адвокат, пожарникар, банкер и военен ветеринар. Признават, че са се решили да говорят, за да предпазят други жертви. Конмън Дерек Алдред, на 49 г., пътува из САЩ, съблазнявайки нищо неподозиращите жени и спечелвайки доверието им - преди да изпразни банковите си сметки. Смята се, че е имал около 27 жертви, които е прелъстил, оплитайки около тях мрежа от лъжи. Той се преструвал, че е много богат и на стабилна работа, обещавал, че ще се ожени за тях, но през цялото време измъквал личните им данни - номер на социални осигуровки и банкови сметки.

Жените споделят за първи път историите си в новата документална поредица на американския канал Oxygen, наречена „Прелъстена от злото“. "Той беше перфектният мъж... мислех, че той ще  мъжът, с когото ще прекарам живота си", разкрива една от жертвите на измамника. Линда Дес, което издирва и други жертви, разказва как Алфдред е източил от сметката й тайно 325 000 долара. През февруари 2016 г. тя се запозна с него чрез уебсайт за онлайн запознанства. "По-късно разбрах, че се е представил с фалшиво име. Каза ми, че се е бил в Африка. Обичам умни мъже и веднага го харесах. Беше забавен, очарователен. Той е много харизматичен и има невероятна усмивка. Кара  те кара да се чувстваш като единствения човек в стаята", спомня си тя.

Синди се среща с Алдред през 2012 година.  Пред нея той се представя като високоплатен инвестиционен банкер, който имал планове да се премести в Калифорния от Хавай. В крайна сметка отмъква от сметката й $ 250,000 (£ 195,000) - всички спестявания, които е имала. На друга от своите жертви - Трейси Алдред се представя като служител на Кралската банка на Шотландия. На нея казал, че се казва Дерек. "Той се вписа много добре в нашето семейство. Беше внимателен, грижовен. После си дадох сметка, че е твърде добър, за да е истина всичко това", казва Трейси.  "Когато разбрах, че съм измамена, бях шокирана, гневна, не можех да повярвам, че това, което ми се случва, е истина", признава тя. През 2016 г. измамите на Алдред започват да се разплитат. Той се запознава с красивата стюардеса Миси Бранд. Докато се къпе, тя намира в портфейла му визитната картичка на друга една от жертвите му - Линда Дес и решава да я издири във Фейсбук. Двете успяват да разплетат схемите на измамника и подават сигнал в полицията.  През август същата година Алдред е осъден на 24 години затвор в Тексас, признавайки се за виновен за измами и злоупотреби с идентичността. Смята се, че е измамил около 27 жени в САЩ. /БЛИЦ/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации