Родителите на петимата курсанти от военния университет във Велико Търново, които бяха нападнати с брадва от роми на пътя, поискаха справедлив процес и максимална присъда за агресора. По думите им, той е много опасен и може да застраши живота и на други деца. 

Детето е в шок, както и ние. Притесненията са, че не можем да се движим свободно из държавата си

Каза пред bTV от Нова Загора Соня Атанасова, майка на Пламен Атанасов.   На предната седалка е пътувал Божидар Банзов, а брадвата на рома е ударила стъклото почти пред лицето му. „Момчето е добре, държи се. Мисля, че няма да има проблеми. Изпитвам гняв, защото не може някакъв разбеснял се човек да заплашва живота на пет деца. За мен този човек би трябвало да се съди за опит за предумишлено убийство. Той застрашава живота на тези деца“, заяви бащата Йордан Банзов.

Господин Вълчев, баща единственото момиче, пътували в колата, коментира гневно: „За мен е просто мъжко момиче. Благодаря и, че се държи така. Той (нападателят) е кандидат-убиец. Пътувал е с някаква жена. Тя нито е задържана, нито има някакво обвинение срещу нея. Сигурно тя сега пътува и отива на поредния протест.

Но сигурно пак е на пътя и може пак някои деца да застраши. Само след няколко дни други родители ще гледат по сайтове разни новини и разни политици да излизат на право на отговор“. 

Йорданка Касъров, майка на Доньо Касъров, заяви: „Това са невинни дечица, които са курсанти. Този човек, щом е обществено опасен и рецидивист, значи ще го направи отново. 

Петият пострадал е Николай Радилов.   Курсантите ще бъдат разпитвани днес в Казанлък./БЛИЦ/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации

РЕКЛАМА