вторник, 15 януари 2019 г.

Мъжът дори не помнел, че е паднал от петия  етаж.Твърдял пред дошлите милиционери и  медици ,че излязъл за глътка свеж въздух.

Пиян чирпанлия падна от петия етаж, но този инцидент не повлия на желанието му да се напие отново. 40-годишният мъж дори забравя, че е претърпял инцидент.Трагикомичната случка се разиграва през далечната 1986 година в централната част на града.

Мъжът е паднал от петия етаж и малко по-късно след като се е отърсил, с бавна крачка, се прибрал в апартамента си, за да си допие,алармират бдителни съседи. Когато повиканите от жена му милиционерски служители пристигнали на адреса, мъжът не успял да си спомни въобще,че е летял от петия етаж.

Милиционерите повикали линейка. Пристигналите на място медици диагностицирали мъжа с травми на гърба и леки охлузвания по лактите и краката. Пияният за всеки случай е бил приет за наблюдение  в болница без опасност за живота
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.