петък, 18 януари 2019 г.

"6 Напълно непознати българки които нямат нищо общо помежду си, освен че потребяват една и съща марка тоалетна хартия заченаха от хартията ползвана след нужда.
Предполага се, че преди опаковането на тоалетната хартия, върху нея е попаднала оплодителна течносст от неидентифициран мъж.

Въпреки, че течността може да е полузасъхнала, в нея са останали активни сперматозоиди, които са попаднали в телата на жените при използването от тях на тоалетната хартия.
Така при триенето на тоалетната хартия с кожата, по жените е останало малко количество от продукта, в чиито състав са се оказали сперматозоидите.
Попаднали в по-влажна среда те са се “събудили” и са поели пътя си към оплождане.
Шестте жени забелязали неочакваните симптоми и след медицински прегледи установили състоянието си.

Те ще заведат съдебно тело срещу производителя на тоалетната хартия.
5 от тях са направили аборт след зачеването, а една е предпочела да запази детето си.
Няма информация за това, колко хора са ползвали от тази партида тоалетна хартия и реално колко пъти се е изпълнил този сценарий. Към момента само те са предали информация за случилото се."
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: