Новият завод на Mercedes-Benz, който понастоящем се изгражда в индустриалния парк "Есипово" близо до Москва, ще започне работа през април 2019 г. По този начин, първият автомобил за клиенти на компанията ще излезе от конвейера в края на първото тримесечие на следващата година. За всичко това разказа генералният директор на "Мерседес-Бенц Манюфекчъринг Рус" Аксел Бензе пред световните издания.

Първият автомобил, сглобена в новата фабрика до Москва, вероятно ще бъде седанът E-Class на Mercedes-Benz, след което производствената линия ще бъде разширена с всъдеходите GLE, GLC и GLS.Откриването на новия завод на Mercedes-Benz в региона на Москва ще има положителен ефект и върху социално-икономическия климат на региона - над 1000 работни места ще бъдат създадени там.Очаква се, че още през 2019 г. предприятието да преодолее бройката от 20 хил. произведени автомобила, а територията му ще обхване всички етапи на производство едновременно: от монтажа и боядисването до окончателното сглобяване.

Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации