26-годишен мъж загина тази сутрин във Велико Търново, падайки от осмия етаж на блок. Трагедията се разиграла около 6 часа на ул.“Поп Харитон“, съобщиха местните сайтове "Велико Търново Утре" и "Янтра".

Снощи 26-годишният мъж отишъл на гости на приятелката си, която обаче била омъжена и се възползвала от факта, че съпругът й е на работа нощна смяна. Двамата любовници изпили солидно количество алкохол и се забавлявали.

На разсъмване обаче заспали, а съпругът на 36-годишната жена се прибрал по-рано от работа. Любовникът изпаднал в паника и побягнал към терасата на апартамента, като се опитал да се прехвърли на съседния балкон.

За нещастие се изпуснал и паднал върху тротоара пред блока. Мъжът е загинал на място.

Потресени минувачи и живущи в блока са подали сигнал на тел.112. На място били изпратени екипи на пожарната, полицията и Спешна помощ. Трупът на загиналия търновец е откаран в моргата на областната болница, а по случая е образувано досъдебно производство.

*Използвана е илюстративна снимка от интернет

ВИЖТЕ ОЩЕ:Пиян чирпанлия след като набива жена си пада от петия етаж.Връща се сам да си допие без да помни нищо!
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации