Николай Бареков не пропусна да захапе отколешния си съперник Слави Трифонов!

Евродепутатът Николай Бареков се заяде за пореден път със Слави Трифонов. Снощи „Шоуто на Слави“ стартира отново след лятната отпуска, а Бареков явно е добре запознат с това или следи предаването, пише разкрития.ком


Вместо пожелания за успешен сезон, той живо се поинтересува в мрежата дали Дългия вече е представил партията си. Разбира се, постът беше обилно напоен със злоба и сарказъм, да не си помисли някой друго…„Извинявам се, но понеже съм в чужбина, а тук нищо не се чува, новата партия на Слави тръгна ли на живо или още е на запис по БТВ? Кандидат-политиците от кастингите му пристигнаха ли в BG да се заемат с оправянето ни?

Или ще изчакат първо да мине конкуренцията от Биг Брадъра, че и оттам може да изскочи още някой джендър – бъдещ министър, депутат или поне плейметка за вицепремиер?“, подметна ехидно Бареков в мрежата.

След което обаче не се задоволи само със Слави Трифонов, а погна и колегите му от другите медии. Пословична е „любовта“, която Ники Бареков изпитва към журналистите. А сега се похвали, че видиш ли, бил ги отсвирил в Страсбург:

„Както знаете, Бг баджак медиите водят кампания срещу мен и моето семейство последните пет години. Е, днес с кеф бойкотирах камерите на Бг телевизиите пред вратите на Европарламента в Страсбург, командировани от ЕП.

Единствено съжалявам, ако съм обидил с неприсъствие колегите П. П. Блъсков, Кристина Кръстева, Евроком и Канал 3. Политическите ми коментари запазвам за фб и други свободни от цензура зони“, категоричен е Бареков.

Източник:БРАДВА
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации