Градът е настръхнал от ежедневните сблъсъци на две враждуващи групировки

Боят в центъра на Разлог се оказа продължение на пламнала от месеци война в уж тихия град, от където в полицейските бюлетини ежедневно няма нищо. Съобщават се дребни кражби, а сериозните неща, които плашат хората се потулват. От два дни обаче телефоните ни прегряха от обаждания на жители на града, които твърдят, че ситуацията в Разлог е страшна, съобщава struma.com. Враждуват две групировки - първата е на местен бизнесмен, с печално минало, който е обявил война на братята Катеви от Разлог. Бизнесменът, чието име struma.com засега спестява, тъй като полицията започнала проверка на сигналите за дейността му, събирал около себе си млади момчета, които нахъсвал срещу Катеви, а стоял в сянка.

Така преди около 10 дни въпросният бизнесмен изпратил част от групата си при К. Катев, въоръжени с брадви, с намерение да го бият. Катев за броени минути събрал своите и се стигнало до ожесточен сблъсък, при който един от групата на бизнесмена бил хвърлен в реката, пристигнали на място полицаи и спешен център, които спасили "удавника ". Групировките били призовани в местното управление, Катев предупреден и всичко свършило. Да, ама не! Враждата продължава, какво делят, няма да кажем ние, това е работа на местната полиция, която трябва да си свърши работата. Преди няколко дни отново градът настръхнал, в центъра се появили хора около Катеви, над 60 човека. Те минали страховито по центъра, дошла полиция и били разпръснати. От друга страна хората на бизнесмена, заплашват, че ще доведат помощ от София, за да се разправят с враговете си. Така вчера отново Разлог стана свидетел на ожесточен бой.

Петър и Костадин Велеви, влязоха в ръкопашен бой със сина и племенника на криминалиста Пене Алексиев и техни приятели, в боя синът на Алексиев - Красимир бе наръган с нож. Все още не е ясно защо точно Красимир Алексиев е попаднал в мелето, като той не е криминалнопроявен, твърди, че не познава Велеви. Това изяснява втори ден полицията. Криминалисти от Благоевград също работят по случващото се в Разлог. Припомняме и палежът на кафенето на съпругата на полицейския шеф Кръстев, който все още не е разкрит. Има и още едно неразкрито престъпление в Разлог, а то е : Кой взриви съпругата и детето на местен бизнесмен преди години? Какво става в Разлог?
Кой на кого и за какво отмъщава? Отдавна в Пиринско подобни сблъсъци на бивши мутри не е имало!, отбелязва в заключение struma.com.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации