вторник, 4 септември 2018 г.

39-годишен собственик на ферма е задържан за побой над работници си. До саморазправата се стигнало след като хората си тръгнали, недоволни, затова че не им се плаща. Драмата се разиграла в село Радибош, съобщи "Дарик".


Пострадалите- 53-годишна жена и двамата мъже – на 23 и на 51 години работели като гледачи на животни. Шефът им отказал да им плати и тримата решили да си тръгнат. Работодателят им обаче хукнал след тях и започнал да ги бие. В най-тежко състояние е по-възрастният мъж, който е със съмнение за черепно-мозъчна травма, другите двама са с охлузвания.

Самият фермер обаче твърди, че работниците извършили кражба от къщата му преди да си тръгнат. Полицията разследва случая.

burgasinfo.com
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.