сряда, 12 септември 2018 г.

За пръв път опитах в далечната 1992 година, бях едва на 17 години.Съседа отвори заведение  и постави ротативка там .От тогава, като изключим последните две години не съм спирал.Проигравах всичко мое и на родителите ми.Стигна се дотам да не могат да ме търпят у дома и напуснах.На външен вид никак не изглеждам зле и бързо се ожених, за много богата и влиятелна жена.Парите не бяха проблем, но аз не спирах.Вземах големи заеми, научих се да лъжа, е дойде времето в което никой вече не ми вярваше.

Просто всички знаеха, че аз съм непоправим комарджия.Разведох се, и заживях сам, в обкръжение от лъжци, измамници и крадци.Такива са повечето комарджии.Знаех, че не това е моята среда, не ми беше хубаво сред такива хора, но пък ми бе хубаво да играя.Мой приятел, много свястно момче се самоуби, и това не ме спря.Натрупах огромни заеми.Продадох кола, която не бе моя, забърках се в кражби измами и накрая ме вкараха в затвора.Родителите ми с цената на много лишения успяха да ме измъкнат от там.

Излязох и пак започнах да играя.Дойде времето когато имах задължения към всички известни мутри в града, и тогава напуснах България.2 години се скитах в Европа немил и недраг,спях по паркове,запознах се с много хора с подобна на моята съдба./Никога не бях предполагал колко Българи живеят по улиците в чужбина/.Леко полека си стъпих на краката, изкарах си всички необходими документи за тираджия,поработих известно време обща работа, намерих си квартира, вече имам и сигурна работа за международен шофьор със доста добра заплата.Имах и отделени пари, ... които тази вечер изиграх... до стотинка.

Ей така на майтап си казах да опитам само 20 евро и като седнах ги изиграх всички.Не знам вече какво трябва да се случи та да забравя за този хазарт веднъж завинаги.
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.