Варненката Зара, която стана известна покрай участието си в „Биг Брадър“, днес показва завидно фитнес тяло. Покрай гаджето си сърфист, тя заляга здраво над упражненията и успя да извае суперфигура. Самата тя признава, че не иска да е прекалено слаба, а да се чувства във форма. Само за година е преборила проблеми с щитовидната жлеза, която била в състояние на хипер активност, поради което трудно съумяла да качи килограми, пише седмичникът „Галерия“. С тренировки и правилен хранителен режим Светлозара е постигнала отлични резултати за този период. От промяната личи, че днес изглежда далеч по-добре, и както тя подсказва, не е задължително момичетата да са кльощави, за да се радват на възхитени погледи.

В края на миналия месец Зара, известна още и като голямата любов на Христо Сираков, доведе мъжа си в България. Бившата тв звезда е омъжена за австралиеца Ерик Уотсън и живее в Австралия от години, пише hotarena.net. Двамата обаче ще прекарат известно време у нас, разкриват запознати. Ерик и Зара бяха забелязани в центъра на София, където се разхождат хванати за ръце. Брадърката веднага бе разпозната от околните, въпреки промените във външния си вид. Тя е с късо подстригана коса и плътен бретон. Припомняме ви, че Зара се занимава активно с фитнес и работи като инструктор от няколко години.

Източник БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации