Поредна нечувана и невиждана катастрофа шашардиса софиянци. Вчера БЛИЦ съобщи на читателите си за сериозно верижно меле, станало в центъра на София, за каквото не се чували често.   Днес дебилните шофьорски изцепки продължават с пълна сила.   Този път обаче ситуацията се развива в столичния квартал „Люлин“.

Там около блок 371 шофьор „изтърва“ колата си.   Мъжът спрял возилото си, но явно забравил да остави автомобила на скорост или поне с дръпната ръчна спирачка. В следствие на което в един прекрасен момент колата решила, че трябва да потегли сама. 

„Видяхме кола без шофьор да се движи леко из улицата. В един прекрасен момент се заби челно и със силен трясък в стълбите на блока“, споделя читател на БЛИЦ, които допълва, че всички видели случилото се останали напълно шашардисани.   За щастие при инцидента няма пострадали.   Все пак на място били извикани полицаи и пътна помощ, който се опитват да измъкнат колата, тъй като тя се е заклещила доста сериозно.

Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации