Трагедията на магистрала „Тракия“ при която певицата Емилия, годеникът й Жорж Башир и синът му Феди Башур още вълнува всички. След инцидента приятелката на 19-годишното момче не знаеше първоначално за случилото се. Доведеният син на Емилия, който шофираше колата и издъхна след няколко дни в критично състояние, имаше връзка с красивата Деспина.

На 3 юни, дни след погребението му, момичето реши да се сбогува с приятеля си с една снимка и няколко думи към нея. В личния си фейсбук профил тя написа: „Forever and always in my heart” („Завинаги в сърцето ми“). Момичето качи снимка, на която двамата с Феди позират усмихнати, а зад тях се простира красива градска гледка от Барселона.

Източник: БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации