Мнозина вярват, че по линиите на дланите може да се разбере всичко за характера на човека и дори да се предскаже ​​съдбата му.Истина или измислица – това решава всеки за себе си, но понякога се появява желание отново да се провери истинността на учението, наречено “хиромантия”.
И да се направи това има много прост начин. Погледнете ръцете си : дали изглеждат така както на картинката?

Как са разположени линиите на сърцето върху дланите:
Съединете двете длани. Ако линията на сърцето на лявата ръка е по-ниска от от тази на дясната, това означава, че вие ​​сте твърде мъдри за годините си. И още: вие сте романтичен човек с добре развита интуиция.
Ако линията на сърцето на лявата ръка по-висока от тази на дясната, това е признак, че сте борец в живота. Вие сте независим, целенасочен, и сте в състояние да се насладите на всеки детайл, без значение какво има около вас.
Ако линиите на сърцето се срещат, това означава, че вие ​​не обичате да има големи промени в живота. Строга дисциплина, добри маниери и способност да запазвате спокойствие във всички ситуации – това се отнася точно за вас.

Източник: Брадва
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети