При кървавото автомеле загина и приятеля й Здравко.
Загиналата при зверската катастрофа през нощта на 12 април по автомагистрала „Тракия“ 22-годишна жена е била бременна в четвъртия месец. Това съобщи кметът на родното й село Ботево Георги Тенев, цитиран от в. Телеграф. Младата Елена Апостолова наскоро се завърнала от Англия, където работела, за да издържа дъщеричката си Ейми (на годинка и седем месеца), която също издъхна в автомелето.

БЛИЦ припомня, че малко след инцидента се появи и една голяма мистерия. „Беше много лъчезарно момиче, завърши средното си образование в Ямбол, след което се влюби в едно момче и двамата заживяха на съпружески начела. От тази й връзка беше дъщеричката. После нещо не се разбраха, тя остави Ейми на родителите си и тръгна за чужбина да препечели някое и друго евро, там се запознала с новия си приятел Здравко, млад мъж от стара Загора, когото наскоро представи на родителите си“, коментира селският кмет.

„Тук всички сме потресени, майка й изпадна в шок, наложи се двамата й братя да викат линейка, за да я свестят. Преди час докараха телата от моргата в затворени ковчези“, обясни Георги Танев. Потресени от смъртта на Здравко Стефанов бяха и жителите на улица „Ком“ в старозагорската ромска махала „Лозенец“. Тук го познават като един от най-ревностните евангелисти, говорело се, че го готвят за пастор, затова бил изпратен и в Англия, където се запознали с Еленка, която също била от семейството на евангелисти. В личния профил на Здравко на 11 април е качено видео от богослужение в село Ботево, където участват двамата с приятелката му.

БЛИЦ

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации