Полет от еквадорския град Гуаякил до Ню Йорк бе отменен в понеделник, след като двама мъже загинаха при падане от самолета на пистата, предаде ДПА, като се позова на в. „Ел Универсо“.

Предполага се, че двамата мъже са били пътници без билети, които са паднали от колесниците на самолета на „Латам“ при излитане, предава БТА. Властите на летището съобщиха, че инцидентът се разследва и временно затвориха аерогарата. Самоличността на загиналите все още не е известна.

 „Ние много съжаляваме за инцидента на летище Гуаякил и изказваме нашите съболезнования“, заяви Мануел ван Оорт, изпълнителен директор на „Латам“ Еквадор. „Работим с властите и се надяваме да бъде установена причината за инцидента“, допълни той.

Източник:www.dunavmost.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации