неделя, 21 януари 2018 г.

49-годишният строителен предприемач е бил намерен в безпомощно състояние в дома си. Веднага бил откаран в болницата, където починал.

Криминалистите са задържали двамата извършители на побоя. Единият е 51-годишен криминално проявен, а другият е на 34 години, и двамата работили за жертвата,пише dariknews

Според пълните самопризнания, които те направили, бизнесменът им дължал неизплатени заплати. В понеделник те отишли в дома му да си искат парите, но възникнал скандал между тримата. Работниците се нахвърлили върху шефа си и го пребили, след което си тръгнали.

Убийците са задържани за 72 часа и е внесено искане в Окръжен съд-Сливен за налагане на постоянна мярка „задържане под стража".

Жертвата е Петко Петков и е работил на автомагистрала "Тракия".
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇
Полезни съвети:

0 коментара:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив на сайта

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА: