Историята на  един 26 годишен младеж който от 3 години работи в Канада.
След завършването си,решава сам да  инвестира в обучението си по определена специалност, като предварително много сериозно си разучава обучаващата организация доколко става изобщо.

След като натрупва база знания и практически умения, тръгва ентусиазирано напред,подплатен със знания и умения да си търси работа и да изисква от работодателя да му отговоря на нивото (както се процедира във всяка нормална държава). И тук идва момента, в който си счупва главата и всичките му илюзии и надежди стават на прах -сблъсъка с пазара на труда у нас се оказва удар.

Оказва се,че предпочитана е  кавалджийката от нощната дискотека, която хем е лесна, хем е тъпа, хем бачка за малко пари, хем опъват от време на време/същото важи и за мъжкия еквивалент/.След 2 годишни гаври и подмятания в родината ни,че е мързелив и др подобни му писва ,вдига чукалата и през терминал 2 в Канада.Този младеж ,"мързеливия и некадърен"в момента работи на ръководен пост в Microsoft Канада,след спечелен конкурс измежду 800 човека!
/без редакторска намеса/
Васил ДОБРЕВ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации