Германската полиция откри Volkswagen Passat, обявен за откраднат през 1997 г., на паркинга, където го оставил собственикът, съобщава Augsburger Allgemeine. 56-годишният тогава жител на Франкфурт отишъл да си върши работа в индустриална сграда, но забравил къде е спрял и решил, че някой е задигнал колата.

20 години по-късно било взето решение зданието да бъде съборено и при огледа "откраднатият" Passat бил открит на същото място, където бил паркиран през 97-а. Полицията издирила собственика и му върнала автомобила, който, за съжаление, бил изгнил непоправимо и ставал само за скрап.

През септември френската полиция откри на дъното на блато Peugeot 104, откраднато преди 38 г. Собственичката обаче получила обезщетение още през 1979 г. и сега находката принадлежи на застрахователната компания.
/факти.бг/
*Използвана е илюстртативна снимка от интернет
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации