четвъртък, 20 юли 2017 г.

Столичани са пропищели от група роми. Причината е бойкот с пожар върху ж.п. линия. За инцидента алармира очевидец на инцидента, цитиран от bTV. Ето какво казва човекът. "Група роми около 20.30 тази вечер са си решили да запалят огън директно на жп релсите в района на Факултета и да спрат влака за Кюстендил. 

Обадихме се на 112 и след дълго чакане дойдоха двама полицаи, които водиха дълги преговори, за да успеят все пак да отворят линията и влакът да продължи с 1 час закъснение. Питам се какво ли още трябва да се случи, за да разберат тези хора, че не могат да си правят каквото си искат и ние всички да сме заложници за тяхните безчинства.", пише човекът.

От БЛИЦ припомнят, че в последните седмици напрежението заради ромите ескалира, след няколкото случаи на побой. Заради тях в Асеновград няколко вечери поред имаше протести.
/БЛИЦ/
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

1 коментар:

  1. През царско време жандармерията е охранявала влаковете по време на соца също сега кой ги охранява?

    ОтговорИзтриване

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.