Ученият от НАСА Дъглас Роуланд заяви официално пред медиите, че в земната йоносфера се впръсква литий, който бил безвреден за околната среда с цел да се помогне на хората с маниакална депресия или биполярно разстройство.

Пръскат ни с литий от 1970 г. Ако целта на „владетелите на света” е да третират медикаментозно масите, за да създадат глупави роби, които дори не осъзнават своето пленничество, това е добър метод за постигане на целта.

За справка на скептиците, които, четейки това, повдигат пренебрежително рамене и казват: стига с тези конспирационни теории, бихме им препоръчали да се запознаят лично с няколко източника и да направят свое собствено проучване:


В статията „Приложение на аерозолните ваксинации върху населението”, публикувана в научното медицинско списание „Пуб Мед“ (Pub Med), се дискутира как аерозолните ваксини могат да бъдат използвани в развиващи се страни и бедстващи райони. Статията потвърждава, че няколко хиляди души са били вече ваксинирани чрез аерозолно пръскане за дребна шарка и грип. В нея се казва също, че това е добър метод за контрол при страни с многобройно население. И, както изглежда, се случва още от 2003 г.

• Друга дискусия за аерозолните ваксинации може да се намери в „Журнал за медицина Ню Ингланд”, където се твърди, че тези ваксини са тествани на деветмесечни деца в Индия.

Световната здравна организация проучва аерозолните ваксини от години, но активни действия и досега няма предприети. А в това време „филантропските” агенции твърдят, че целта им е само да стерилизират масите. И никак не им е трудно да осъществяват целите си, тъй като са освободени от всякаква съдебна отговорност за прилагане на медикаменти върху населението.

И това се случва не само в САЩ. Много нации са подложени на такова насилствено ваксиниране. На картата със страните, които се „обработват” активно години наред, е и нашата държава. Преди у нас пръскаха от въздуха с пестициди плевелите, сега с всякакви вируси, химически смеси и други агенти пръскат нас – „плевелите“ – хора.

Централата на Генния технологичен регулатор (OGTR) обсъжда да даде лиценз на „ПаксВакс“ (PaxVax) Австралия за планирано пръскане на ГМО-ваксина, съдържаща жива бактерия на холера в Куинсланд, Южна Австралия, Западна Австралия и Виктория.

Какво представлява литият?

Литият променя начина, по-който мислим, като влияе върху нивата на серотонина и норепинафрина, секретирани от ендокринната система. Променя и мозъчната система, въпреки че чиновниците в НАСА твърдят, че не е опасен и не вреди на населението. Дори психиатрите, които изписват медикаменти, съдържащи това вещество на психично болни хора, признават, че терапията с него е рискова и опасна, тъй като е трудно да се прецени правилната доза.

Литият е опасен според специалистите дори и под контрола на психиатър, за психично болни хора. А как ще се оцени рискът за всички нас, които слава Богу нямаме такива здравословни проблеми? А за децата ни? А за внуците ни?

Води се открита биовойна срещу човечеството

В повечето страни са забранени ГМО-храните и водата, третирана с флуорид, който е признат невротоксин. Властите обаче не се съобразяват със законите на повечето държави и продължават да пръскат въздуха им с литий, безброй бактерии, вируси, паразити, гъбички, карциногени, токсини, влияещи на хормоните лекарства, антифлора, антифауна, микропрах, модифициращ гените. Това е биовойна срещу световното население и дали ще ги наречете чемитрейлс или с друго име, резултатът е един и същ.

Съзнателната и интелигента манипулация на организираните навици и мислене на масите е важен елемент на демократичното общество. Тези, които манипулират невидимия механизъм на обществото, представляват невидимото правителство, което е истинската управляваща власт.

Знаете ли, че…

Независимо изследване през последното десетилетие потвърждава, че чемитрейлс съдържа опасен и крайно токсичен микс от химикали, който включва:

Алуминий

Тялото няма органична нужда от него. Този елемент е токсичен за хората. Причинява дегенерация, дисфункция и увреждане на мозъка. Мозъчните клетки умират. Резултатът е деменция и Алцхаймер.

Барий

Стерилитет, рак, увреждане на бъбреците, смърт.

И ако не вярвате в изнесената дотук информация, посетете сайта на НАСА: тези два елемента заедно с лития са официално публикувани там като вещества, които се впръскват в атмосферата уж за проучвания и контрол над глобалното затопляне.

В добавка към тази отровна „супа”, освен всичко изброено дотук, можем да посочим и още няколко, специално подбрани за всички нас екстри: радиоактивен торий, кадмий, хром, никел, изсушена кръв, плесенни спори, гъбичен микотоксин, полимерни фибри и др.

Краткотрайни ефекти от токсичната супа, наречена чемитрейлс:

• алергии, безпокойство, астма, замаяност

• необясними проблеми с дишането, хронично възпалено или раздразнено гърло, очни и кожни раздразнения

• раздразненост на червата и стомаха, грипонаподобяващи симптоми, главоболие, необясним сърбеж и кървене от носа, гадене

• панически атаки, мисли за самоубийство

• упорита кашлица, респираторни проблеми, пищене, шум в ушите и др.

Дълготрайни последствия:

• хиперактивно разтройство и синдром на намаленото внимание, алергии, Алцхаймер, натрупване на алуминий в епифизната жлеза

• астма, аутизъм (проучвания доказват връзката му с натрупването на меркурий), автоимунни заболявания, кръв в урината, неопределено личностно разстройство

• рак, хронична умора, запек, депресия, предразположеност към травми, проблеми с очите

• фиброма, гастрит, аритмия, болести на сърцето, хипогликемия и хипергликемия

• синдром на раздразненото черво, безсъние, белодробни болести, склероза, мазна кожа

• Паркинсон, шизофрения, загуба на краткотрайната памет, смущения в съня, спукани капиляри, звънене в ушите, обложен език и много други

Милена ВАСИЛЕВА ,БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

4 коментара:

  1. Ponachalo US i SU sa 2 klona RRRepubliki na ILLuminatite, koito SSe Upravlavat ot Rothschild-Rokffeler i Tezi nad tiah i klana na Belia Drakon .. Te ot 50-60 godini sa na Lunata,Mars,Venera,Saturn, JUpiter i si SSutrudnichat Taiino vuv Vsichko .. Razpolagat s Tehnologii ot SSivite za Antigravitazzia,Termoadreni dvigateli,Teleportazzia i Putuvane vuv Vremeto i sus Skorossti nad skorossta na Svetlinata .. TV-izkazvaniata i drugi takiva sa za Baluzzi,Naivnizzi i Glupazzi .. US, SU-Russia, GB, Kitaii, Germania,Japonia, India i Franzzia... se Upravlavat ot SSvetovnoto Zadkulisno Taiino Pravitelsstvo na Massonite ... ... .

    ОтговорИзтриване
  2. Преди да публикувате статии, трябва да изследвате фактите, които очевидно не сте. Ясно е, че не само не говорите или разбирате английски, но популяризирате невярна и несвързана информация. Аудиозаписът говори за литий, който се освобождава от ракетите на НАСА, които не се пръскат на хора, и ако той пренася въздуха, се пренася през САЩ, а не в други страни. https://www.snopes.com/fact-check/nasa-lithium-chemtrails-conspiracy/

    ОтговорИзтриване
  3. Тровет ни тва е с самолети искуствени храни лекарства фалшиви.

    ОтговорИзтриване
  4. Обаче-какви са заплатите: Справка в архивите на околийския град Елхово - март 1933 г. : агроном– 4550 лева, р-л доп.земеделско училище–4400 лева, учител в доп.зем.училище–4250 лева, учителка в доп. земеделско училище-2950 лева, специалист-2950 лева, зем. администратор-2350 лева, зем.техник-2150 лева, писар-2050 лева, землемер-1600 лева.В статистическия годишник на Царство България:Брутна часова заплата на работниk 1.Металоработни индустрии /шлосер/-минимална-5.62 лв. /5.62х 8 х 21д.=944 лв на месец/-средна – 9.93 лв. /9.93х8х21д.=1668 лв./-максимална-37.50 лв./37.50х8х21д.=6300 лв.на месец/. 2.Кожарство-минимална-2.50 лв.-средна-9.08 лв.-максимална-45 лв. 3.Тютюневи фабрики – минимална – 2.38 лв. – средна – 6.85 лв. – максимална – 40.50 лв. 4.Складове за манипулиране на суров тютюн Майстори манипулатори – минимална – 7.50 лв. – средна – 16.84 лв. – максимална – 54.29 лв. Общи работници – минимална – 1.88 лв. – средна – 4.35 лв. – максимална – 15.71 лв. 5.Предене или тъкане на вълна – минимална – 1.88 лв. – средна – 6.03 лв. – максимална – 37.50 лв. 6.Плетачество/трикотаж/ – минимална – 1.80 лв. – средна – 4.96 лв. – максимална – 13.75 лв. 7.Предене или тъкане на растителни текстилни материали и коприна – минимална – 1.88 лв. – средна – 6.22 лв. – максимална – 37.50 лв. ... ...poslednite chisla sa za 1 chas Rabota ... Trabva da se Umnozat po 8 chasa i 21 - 22 dena ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации