Пациент беше изхвърлен от линейка в София тази вечер. Инцидентът е станал в кв. "Сухата река". Човекът е бил без документи и с рана на крака, съобщава БНР.


Мъжът е бил взет тази сутрин от линейка и откаран в болница, след получено обаждане, че здравословното му състояние се е влошило,пише bradva.bg

В лечебното заведение станало ясно, че болният няма осигуровки и е без адрес в София. Според неофициална информация се е налагала и тежка операция, която мъжът е отказал.

Мъж и жена са били свидетели на изхвърлянето на човека от линейката. Полицейски патрул, който е бил наблизо, е отишъл на мястото.

От МВР се обадили в "Спешна помощ", откъдето са отрекли техен автомобил да е в района и да е изхвърлял пациент на улицата.  
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации