Много хора вярват, че сънищата са знак за предстоящи събития. И ако някои сънища ни карат да се усмихваме, от други ни побиват тръпки. Вижте някои от сънищата, които вещаят нещастие.


Сънища, които вещаят болест:

Сънища, които вещаят нещастиеИма определени сънища, които вещаят болести за вас или близък човек. Според най-популярните схващания, ако сънувате, че косата ви побелява, ви очаква болест. Други сънища, които предвещават болести са развалените зъби, кръвта и развалената храна. Ако сънувате, че ходите със скъсани или тесни дрехи, ви очаква краткотрайно заболяване. Същото вещае и ако паднете или се подхлъзнете в съня си.

Сънища, които вещаят смърт:

Според някои, сънищата предвещават и загубата на близък човек. Ето и някои от сънищата, които най-често пораждат страх за смъртта на близък. Ако сънувате черен воал или черно шалче, близък роднина ще почине. Ако ви се присъни паднал зъб или човек без зъби, близък човек ще заболее тежко или ще почине. Сред най-страшните сънища, които вещаят смърт са на прилеп и кряскаща кукумявка.

Сънища за лоши вести:

Сънищата предвещават и лоши новини. Ако чуете в съня си гласа на починал близък човек, ви очаква лоша новина.


Любопитно за сънищата, които вещаят нещастие:

След като сте сънували лош сън, "отмийте" го под течащата струя на мивката, като си припомняте съня
Изговорете съня срещу вятъра. Застанете с лице към вятъра и разкажете какво сте сънували. Така ще се отървете от негативната енергия, която носи
Смята се, че, ако усетите мирис, вкус или допир, докато спите, сънят ви ще се сбъдне


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации