Професионален търсач на извънземни форми на живот  е заснел "нещо, което се движи на Марс".Това по всяка вероятност  означава, че там има живот, пише Мирър. На видеото, което той е публикувал в мрежата, се виждат следи като от превозно средство.

Човекът, който говори зад кадър, на име Тайлър, твърди, че е забелязал и фигури, наподобяващи животни. Той също така настоява, че това, което на пръв поглед прилича на камък, всъщност е животно, наподобяващо гущер.

Тайлър е убеден, че Марс е "просто още една Земя" и твърди, че там "навремето е било като на Земята - с красиви океани, атмосфера и екосистема - докато се е случила някаква катастрофа, която е унищожила почти всичко."

Той продължава: "Въпреки, че НАСА постоянно твърди, че не са открили никакви знаци на чуждопланетна активност, всеки път, когато поставят камера в космоса или на друга планета, те са оборвани от доказателства и от това, което собствените им камери заснемат."

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации