Ал Билек, който твърди, че през 1943 година е бил един от участниците в легендарния Филаделфийски експеримент, неведнъж е разказвал за своето невероятно пътуване осем века в бъдещето.

По думите на американеца той успял да прекара шест седмици в 2137 година и две години в 2749 г.

Като доказателство мъжът описал събития от бъдещето, които, изглежда, днес започват да се сбъдват. Билек твърдял, че след осем столетия на планетата ще се възцари нещо като социалистически строй без правителства, а съществените изменения на климата, наблюдавани сега, ще имат катастрофален характер.

Пътуване в бъдещето

На 13 август 1943 година Ал бил на кораба DE 173, който същия ден изчезнал по непостижим начин. След като американските военни започнали експеримента, Билек загубил съзнание и се събудил в 2137 г. в болница от бъдещето.

Там го лекували от радиационно поражение, предизвикано или от експеримента, или от пътуването във времето, или от двата фактора, взети заедно. Лекарите използвали някакво светлинно и вибрационно оборудване, което оказало невероятен ефект върху пациента и го направило отново напълно жизнеспособен.

Повечето информации за бъдещето Ал черпил, гледайки телевизия в болничната стая. Оказало се, че глобалните климатични изменения, започнали през 2025 година, преобразили нашата планета до неузнаваемост.

Очертанията на сушата и бреговете на Европа и Америка значително се различават в бъдещето от това, което наблюдаваме сега. Нивото на Световния океан се е покачило толкова силно, че американският щат Флорида се оказал изцяло под вода.

Джорджия се е превърнала в крайбрежен щат, а Мисисипи е станал вътрешен воден път. Великите езера са се съединили ведно, образувайки колосален водоем. Инфраструктурата на Съединените щати се оказала разрушена.

Иде Трета световна война

През 2137 година по думите на Билек на територията на днешна Америка ще действа своеобразно локално военно положение, като няма да има централно правителство.

Магнитните полюси ще започнат да се изместват, но човечеството ще успее да създаде изкуствени и да предотврати свързаните с обръщането на полюсите катастрофи.Поради катаклизми, Трета световна война и нови болести населението на планетата ще намалее до триста милиона души.

Също така в бъдещето ще стане известно че от 1954 до 2020 г. американското правителство е владеело извънземни технологии и ги е използвало активно.

Всъщност Третата световна война щяла да започне сравнително скоро, според твърденията на американеца. В нея Русия и Китай ще се сражават с Америка и Европа. В тази война ще бъде използвано ядрено оръжие, но след нейния край иновационните технологии ще позволят бързо да се отстрани радиацията от Земята.

Още по-далече в бъдещето

Американецът твърди, че след това е попаднал в 2749 г., където видял градове, плуващи по Световния океан. Светът се управлявал от огромен компютър, чиито интелектуални възможности превишавали тези на цялото човечество, взето заедно.

Започнало развитието на телепатията. Правителствата напълно престанали да съществуват и човечеството, достигнало принципно ново ниво на развитие, живеело като единна нация. Структурата на земното общество се оказала социалистическа – всеки човек имал всичко необходимо за живот.

Ал Билек не знаел как е попаднал в бъдещето, още повече как е успял да се върне назад. Твърденията на американеца за пътешествия във времето били взети на подбив от учените. И все пак мъжът бил сигурен, че бъдещето изглежда точно така, както го разказвал.

Впрочем Билек неведнъж споделял, че бъдещето не е предопределено и че човечеството може да го промени и без необходимост от Трета световна война и други.Вижте още:Древен българин спи в пещерите на Тибет вече 2400 години!

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации