понеделник, 5 август 2019 г.

В сезонът на партитата, празниците и официалните срещи, много жени се изгубват в търсене на подходящата рокля за всеки един повод. Особено когато става въпрос за официални рокли. Всъщност, официалните дамски рокли следват точно определен дрескод и се различават от останалите видове рокли по някои отличителни признаци. По този повод, днес ще Ви представим три модела официални рокли  от богатата колекция от рокли на ree.bg

 Ако сте поканени на официално събитие, първото правило е да проверите за изискванията за дрескод. Дрескодът определя тонът на мероприятието и облеклото Ви трябва да отговаря на изискванията за да се впишете в тълпата от гости. Ако все пак предпочетете да не се придържате към правилата и да облечете нещо по-интересно, роклята на флорални мотиви с дълъг ръкав е идеална за случая. С тази рокля определено ще съчетаете официално и неофициално в едно, като комбинацията от виненочервен цвят и флорални мотиви разчупва ледовете на формалното.

 Дългите рокли не са рядкост на официални събития. Напротив, те са нещо съвсем нормално и доста често срещано. Затова, от ree.bg са се погрижили да задоволят всеки каприз и предлагат идеалното решение за целта. С официалната дамска дълга рокля можете да бъдете дори и шаферка. Тя е с гол гръб и подчертава бюста, като нежно се спуска надолу до земята. Нещо повече, моделът се предлага в цели 7 различни разцветки, което допълнително ще улесни всяка дама.

Обикновено, звездите на гала вечерята се забелязват по облеклото. Затова и понякога се налага нещо, което наистина ще Ви направи лесно забележими и ще привлече внимание. Дамската вечерна рокля с пайети е същинска атракция за окото. Но най-голямото предимство е може би удобството, което роклята предлага. Нетипично за повечето официални рокли, тази пада свободно от талията надолу, което придава изключителен комфорт. Какво повече Ви остава освен да се потопите в блясъка на светлините и бъдете себе си?

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
loading...
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

Предоставено от Blogger.
senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив 2

Архив 1

ЛЮБОПИТНО

КОНТАКТИ: