Москва: Шефът на кабинета на Руската фередация Дмитрий Песков изненадващо представи предложение да подпомогне за решаването на демографската криза, която в момента назрява в България.

„Това е един изключитлен проблем. Република България рискува да изчезне от картата на земята (образно казано) ако не предприеме мерки. Така ще изгубим един братски славянски народ!

 Руската федерация е готова да помогне всячески за преодоляването на този екзистенциален проблем! Можем да дадем съвети за политики в тази област, пък и е възможно да пратим някоя от нашите жени там. Те и без това искат да се преместят да живеят на топлото Черно море. Абсолтно реалистична мярка е това!“ Каза с леко шеговит тон висшия чиновник.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации