Никифор и Василена от „Женени от пръв поглед“ чакат съдебното си решение за развод. В момента вървят първите епизоди от предаването по телевизията, макар че снимките на шоуто са към своя край.

Тази неделя Никифор посетил с новата си приятелка скалния параклис Света Петка в Трън, пише ХотАрена, цитирайки „Уикенд“. 42-годишният мъж, който се опита да намери любовта в предаването „Женени от пръв поглед“, нямал търпение да получи бракоразводното си свидетелство, тъй като изобщо не е консумирал брака си с Василена. Тя пък категорично отказала да го запознае с дъщеря си, тъй като не планирала да свързва живота си с него.
Капризната блондинка с куп подобрения по себе си не хареса Никифор още при първата им среща в ритуалната зала. Претенциозната булка бе разочарована от вида и социалния статус на избранника й, а при виковете „горчиво“ му позволи да я целуне само по бузата. Емоциите между двамата взеха превес още в самото начало и това успя да вдигне рейтинга на предаването. А и по договор никой от участниците нямал право да се откаже от сключването на брак, защото иначе дължал тлъсти неустойки на продукцията.

Никифор изобщо не отговарял на високите изисквания на Василена. А отношението на самотната майка към него отприщи вълна от гневни коментари в интернет. Според зрителите на Нова тв, психолозите на предаването са „за бой“, тъй като са събрали абсолютно несъвместими участници.

Василена си търсела заможен и добре поддържан мъж с престижна професия, а й избрали стар ерген, който не отговарял на нито едно от изискванията й. Родителите й, които я подсигурили с апартамент, я заплашили, че ще си вземат жилището, ако остане с Никифор.
Василена и Никифор не спират да се карат. И дори когато се опитат да подобрят отношенията си, не им се получава. Двамата почти нямат общи теми за разговор и по всичко личи, че не са един за друг. Затова и са решили да сложат край на брака помежду им.
/razkritia.com/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети