60-годишен мъж е бил брутално пребит от двама роми в дома си. Кървавото нападение се е разиграло на 13 февруари след обяд в местността „Лиляшка могила“ край Враца, пише BulNews.

Двама пияни роми, на 20 и на 30 години, нахлули в дома на 60-годишния Серьожа Първанов, като единият заявил, че търси жената и детето си. Мъжът се опитал да го спре и заявил, че не е виждал никой от семейството му и не може да нахлуват така в дома му.

Стопанинът взел лопата, която държал до вратата, за да опита да се защити, но нападателите му я отнели и започнали зверски да го налагат с нея и с юмруци по главата. След жестокия побой ромите оставили жертвата в безпомощно състояние и напуснали къщата.

Малко след това пребитият мъж успял да се съвземе и сам позвънил на 112, за да извика полиция и линейка.

Малко по-късно пристигнал екип спешни медици, които го откарали във врачанската болница. Там лекарите установили, че мъжът е с тежки травми по главата и цялото тяло, има и комоцио. Циганите били задържани за 24 часа малко след като полицаите получили сигнала за нападението. Те от скоро се били нанесли в наследствен имот в местността и още с пристигането си започнали да плячкосват необитаемите къщи и да изсичат дърветата в околията, разказаха местните. Хората се надяват, че след тази брутална проява ще бъдат тикнати на топло и те ще могат отново да спят спокойно.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации