Неизвестни вандали оскверниха паметника на жертвите на комунизма в София, разположен в парка пред НДК. За това алармираха наши читатели и ни изпратиха снимки. Вандалите са написали със спрей „чифути” и „убийци” и са изрисували върху имената на жертвите пречупен кръст. Гаврата става факт само дни преди 1 февруари, когато се прекланяме пред жертвите на така наречения Народен съд и тоталитаризма,информира сайтът faktor.bg


И МВР и Столична община зорко пазят от посегателства Паметника на съветската армия - МОЧА, въпреки, че става дума за чужд символ на окупатора на България, но мемориална на жертвите на комунизма е без охрана. Надяваме се, че МВР ще издири нарушителите, а Столична община ще почисти гранитните плочи преди отбелязването на поредната трагична годишнина.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации