петък, 14 декември 2018 г.

Издирваният началник на КАТ – Казанлък Тодор Николов, който бе в неизвестност от сряда вечерта и бе обявен за издирване е намерен прострелян в автомобила си край село Бузовград, откъдето е.

Това заяви кметът на селото Михаил Янушев, цитиран от „Фокус“. Той поясни, че автомобилът с простреляния Тодор Николов е намерен на пътя между селата Бузовград и Горно Черковище. Директорът на ОД на МВР Георги Хаджиев потвърди, че той е открит в колата си – Мерцедес. Припомняме, че изоставени ключове са били първата следа, по която се е разбрало, че нещо странно се е случило с шефа на КАТ.Николов изчезна мистериозно преди дни. Драмата около случилото започна да се задълбочава. Вчера пък сестра му направи горещ апел във Фейсбук.

Все още няма информация дали Тодор Николов е имал някакви лични проблеми. Проведени са разговори с негови близки и познати. Според негови колеги не е имало някакви индикации за промени в поведението му. Предполага се, че става въпрос за самоубийство, но все още не е извършен оглед на мястото. Шефът на областната полицията в Стара Загора пътува към мястото.
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇

1 коментар:

  1. Вие сте големи нахуйници.Къде са ви ексклузивните новини и подробности.Грусни журналя.

    ОтговорИзтриване

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

Архив 2

Предоставено от Blogger.

Архив 1

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА:

КОНТАКТИ: