Скандални фотоси на малолетни и непълнолетни, които снимат потресаващи клипове, се разпространяват свободно в интернет, алармира Nbox.

Малолетните момичета се разголват пред камера без свян и дори играят сценки. В една от тях едното момиче е сложило вибратор между краката си, а друго имитира фелацио на секс играчката.

Разгонените ученички стигат дори по-далеч, като снимат фотоси и видеа на най-милото си, което би трябвало да започнат да използват на доста по-късна възраст. Целта на клиповете на столичните школски възпитанички дори не е материална, а просто привличане на мъжко внимание. Видеата и снимките се разпространяват главно между познати от училище, но част от тях са изтекли и в социалните мрежи и интернет. Оттам пък те са лесен обект на издевателства от педофили и престъпници.

Призоваваме Агенцията за закрила на детето да проучи данните около случая и да защити децата, ако трябва и от самите тях.

Източник:www.dunavmost.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации