Определянето на характера на човек по кръвна група стана широко разпространено. На кръвната група се придава голямо значение, смята се, че тя определя характера на човека, както и отношенията между хората.


Група „0“


Собствениците на тази кръвна група са силни, целенасочени, издръжливи, енергични, общителни, имат добро здраве и силна воля.


Те са устойчиви на неврози и като цяло се възстановяват бързо. Тези хора не са лишени от емоционалност, неуморни в стремежа си към успех и лидерство, но в същото време са много ревниви, суетливи и амбициозни. Всичко това обаче не им пречи да бъдат добри приятели.Ниво на вярност: След като решат да се отнасят сериозно към партньора си, никога няма да изневерят.


Група „А“


Това е скрит лидер и работохолик. Тези хора са прилежни, имат добросъвестно отношение към работата си и работят дори в силен стрес. Добри приятели и много способни хора. Те обичат хармонията, спокойствието и реда във всичко. Те са чувствителни, търпеливи и мили. Сред недостатъците им обаче си струва да се отбележи максимализъм, инат и невъзможност да се отпуснат.


Ниво на вярност: Най-лоялен от четирите групи. Убедена са, че изневеряването на партньор е абсолютно погрешно и те самите никога няма да изневерят. Ако все пак започнат да се срещат с друг човек, тогава можем да кажем с пълна увереност, че са решили да продължат напред.Група „Б“


Той е създател. Такава кръвна група притежават хора, които са деликатни, впечатлителни, спокойни, но предявяват много високи изисквания към себе си и другите.


По правило това са индивидуалисти – явни, неприкрити, склонни да правят каквото си искат. Те са лесно приспособими, гъвкави и не страдат от липса на въображение. Мощни и креативни личности. Желанието да бъдат независими обаче понякога може да се превърне в тяхна слабост.Ниво на вярност: Най-неверен от четирите групи. Те са много влюбчиви, могат да бъдат привлечени от няколко души едновременно. Те често стават обект на слухове, защото изневеряват на партньора си и дори не се притесняват да го скрият. Те не искат връзката да им създава психически проблеми, така че често я прекъсват толкова бързо, че е невъзможно да ви мигне окото.


Група „AB“


Най-често хората с тази кръвна група се ръководят от емоции и чувства, които имат предимство пред здравия разум. Обикновено

те са спокойни и уравновесени, обичани са от приятели и познати. Те знаят как да забавляват, тактични и честни по отношение на другите, но понякога са твърде сурови. Те също трудно приемат решения. Те са мислители. Най-вече са в конфликт със себе си.


Ниво на вярност: Те са много уверени и убедени, че ако изневерят на партньора си, никога няма да бъдат хванати. Те са склонни да действат невинно, като правят безсрамни действия, като например изпращане на съобщения до един човек, докато е на среща с друг.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации